Baner ze zdjęciem biblioteki

Sensoryczne badania żywności : (Record no. 49338)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01175cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003160494
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111232.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 140820s2014 pl a |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788393542130
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)890409078
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw BYDG 22/RB
Instytucja, która wprowadziła rekord BYDG 22/RB
Instytucja, która zmodyfikowała rekord BYDG 22/AJ
-- GD 27/LKs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Baryłko-Pikielna, Nina
Daty biograficzne (19..-2019).
9 (RLIN) 819
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Sensoryczne badania żywności :
Ciąg dalszy tytułu podstawy, metody, zastosowania /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Nina Baryłko-Pikielna, Irena Matuszewska.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Naukowe PTTŻ,
Data wydania 2014.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 375 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
536 ## - UWAGA DOTYCZĄCA FINANSOWANIA WYDAWNICTWA
Tekst uwagi Publikacja dofinansowana przez Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza sensoryczna
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 97627
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Matuszewska, Irena.
9 (RLIN) 33262
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo Naukowe.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 48756
920 ## -
-- 978-83-935421-3-0
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 18.05.2016 63.00 156210 II 1 156210 II 1000139053 02.04.2019 25.02.2019 1 18.05.2016 Książki