MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01175cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003160494 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231111232.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
140820s2014 pl a |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788393542130 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)890409078 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
BYDG 22/RB |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
BYDG 22/RB |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
BYDG 22/AJ |
-- |
GD 27/LKs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Baryłko-Pikielna, Nina |
Daty biograficzne |
(19..-2019). |
9 (RLIN) |
819 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Sensoryczne badania żywności : |
Ciąg dalszy tytułu |
podstawy, metody, zastosowania / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Nina Baryłko-Pikielna, Irena Matuszewska. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wyd. 2. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Kraków : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, |
Data wydania |
2014. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
375 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. |
536 ## - UWAGA DOTYCZĄCA FINANSOWANIA WYDAWNICTWA |
Tekst uwagi |
Publikacja dofinansowana przez Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
analiza sensoryczna |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
97627 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Matuszewska, Irena. |
9 (RLIN) |
33262 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo Naukowe. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
48756 |
920 ## - |
-- |
978-83-935421-3-0 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |