Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Sensoryczne badania żywności : podstawy, metody, zastosowania / Nina Baryłko-Pikielna, Irena Matuszewska.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Kraków : Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2014.Wydanie: Wyd. 2Opis: 375 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788393542130
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 156210 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000139053
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Publikacja dofinansowana przez Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego

Matuszewska, Irena.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 162164612