Podstawy przetwórstwa spożywczego / (Record no. 49563)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01143cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx001214295 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231094929.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 081020s2008 pl a f |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788302101267 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)297700440 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | LUBL 58/LL |
Instytucja, która wprowadziła rekord | LUBL 58/LL |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | LUBL 58/LK |
-- | KR U/GZs |
-- | KR 197/JM |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Lada, Ewa Hanna. |
9 (RLIN) | 48302 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Podstawy przetwórstwa spożywczego / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Ewa Hanna Lada. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, |
Data wydania | cop. 2008. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 198, [2] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Oznaczenie serii | Agrobiznes |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Literatura s. [200]. Skorowidz. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO | |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego | Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik agrobiznesu na poziomie technikum i szkoły policealnej. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik formy | podręczniki dla szkół średnich. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 76982 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 41003 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | Agrobiznes |
9 (RLIN) | 65367 |
920 ## - | |
-- | 978-83-02-10126-7 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type | Ostatnio widziane wypożyczenie |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 03.06.2016 | 25.16 | 156257 II | 156257 II | 1000139236 | 03.06.2016 | 1 | 03.06.2016 | Książki | ||||||
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 03.06.2016 | 25.16 | 0105344 | 6 | M 12 | 1000139237 | 12.05.2022 | 1 | 03.06.2016 | Skrypty | 12.05.2022 |