Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Podstawy przetwórstwa spożywczego / Ewa Hanna Lada.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: AgrobiznesPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, cop. 2008.Description: 198, [2] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302101267
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 156257 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000139236
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M 12 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000139237
Total holds: 0

Literatura s. [200]. Skorowidz.

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik agrobiznesu na poziomie technikum i szkoły policealnej.