Baner ze zdjęciem biblioteki

Food processing technology : (Record no. 5008)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01068cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002597723
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111353.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 010519s1988 gw a | |001 ||eng|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0895736098
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 3527266267
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)812733399
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw NUKAT
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Fellows, Peter John
Daty biograficzne (1953- ).
9 (RLIN) 3769
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Food processing technology :
Ciąg dalszy tytułu principles and practice /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności P. Fellows.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Weinheim :
Nazwa wydawcy VCH ;
Miejsce wydania Chichester (England) :
Nazwa wydawcy Ellis Horwood,
Data wydania cop. 1988.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 505 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Ellis Horwood Series in Food Science and Technology,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0930-3332
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy ref.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76994
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Ellis Horwood Series in Food Science and Technology
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0930-3332
9 (RLIN) 63226
920 ## -
-- 0-89573-609-8
920 ## -
-- 3-527-26626-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Termin zwrotu Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 19.05.2001 76680.00 128053 II 1 128053 II 1000045299 09.10.2028 24.09.2015 24.09.2015 1 19.05.2001 Depozyt