Food processing technology : (Record no. 5008)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01068cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx002597723 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231111353.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 010519s1988 gw a | |001 ||eng|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 0895736098 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 3527266267 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)812733399 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | NUKAT |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/RA |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Fellows, Peter John |
Daty biograficzne | (1953- ). |
9 (RLIN) | 3769 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Food processing technology : |
Ciąg dalszy tytułu | principles and practice / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | P. Fellows. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Weinheim : |
Nazwa wydawcy | VCH ; |
Miejsce wydania | Chichester (England) : |
Nazwa wydawcy | Ellis Horwood, |
Data wydania | cop. 1988. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 505 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Oznaczenie serii | Ellis Horwood Series in Food Science and Technology, |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 0930-3332 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. przy ref. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Przemysł rolno-spożywczy. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 76994 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | Ellis Horwood Series in Food Science and Technology |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 0930-3332 |
9 (RLIN) | 63226 |
920 ## - | |
-- | 0-89573-609-8 |
920 ## - | |
-- | 3-527-26626-7 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Termin zwrotu | Ostatnio widziany | Ostatnio widziane wypożyczenie | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 19.05.2001 | 76680.00 | 128053 II | 1 | 128053 II | 1000045299 | 09.10.2028 | 24.09.2015 | 24.09.2015 | 1 | 19.05.2001 | Depozyt |