Baner ze zdjęciem biblioteki

Ekonomika i organizacja przemysłu spożywczego / (Record no. 51337)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01180cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001477131
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231093643.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 091130s1977 pl a |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1088979075
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw POZN 31/EG
Instytucja, która wprowadziła rekord POZN 31/EG
Instytucja, która zmodyfikowała rekord POZN 31/MK
-- OLSZT 003/JG
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
-- rus
099 #0 - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number toMK4048
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kamiński, Włodzimierz
Daty biograficzne (1924-2015).
9 (RLIN) 6440
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Ekonomika i organizacja przemysłu spożywczego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Włodzimierz Kamiński.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2 uzup.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Data wydania 1977.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 249, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 243-246.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla studentów wydziałów technologii żywności akademii rolniczych i chemii spożywczej politechnik.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang. i ros.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76994
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ekonomika przemysłu
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 114288
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40978
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0

No items available.