Ekonomika i organizacja przemysłu spożywczego / (Record no. 51337)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01180cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx001477131 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231093643.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 091130s1977 pl a |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1088979075 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | POZN 31/EG |
Instytucja, która wprowadziła rekord | POZN 31/EG |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | POZN 31/MK |
-- | OLSZT 003/JG |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU | |
Język tekstu | pol |
Język streszczeń | eng |
-- | rus |
099 #0 - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC) | |
Classification number | toMK4048 |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Kamiński, Włodzimierz |
Daty biograficzne | (1924-2015). |
9 (RLIN) | 6440 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Ekonomika i organizacja przemysłu spożywczego / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Włodzimierz Kamiński. |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | Wyd. 2 uzup. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, |
Data wydania | 1977. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 249, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 243-246. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO | |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego | Dla studentów wydziałów technologii żywności akademii rolniczych i chemii spożywczej politechnik. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA | |
Uwaga dotycząca języka | Streszcz. ang. i ros. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Przemysł rolno-spożywczy. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 76994 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Ekonomika przemysłu |
Określnik formy | podręczniki akademickie. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 114288 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 40978 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
No items available.