Baner ze zdjęciem biblioteki

Mąka pszenna - Fizyczne właściwości ciasta - Cz. 2: Oznaczanie właściwości reologicznych za pomocą ekstensografu PN-ISO 5530-2 / (Record no. 53332)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01552cam a2200361 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2004914372
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231094039.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 041005s2004 pl a f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8324333002
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749649309
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KIEL 008/ND
Instytucja, która wprowadziła rekord KIEL 008/ND
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KIEL 008/TU
-- LUBL 58/ESs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Mąka pszenna - Fizyczne właściwości ciasta - Cz. 2: Oznaczanie właściwości reologicznych za pomocą ekstensografu PN-ISO 5530-2 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Fizyczne właściwości ciasta
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Wheat fluor - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Oznaczanie właściwości reologicznych za pomocą ekstensografu
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-ISO 5530-2:2004
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy PKN,
Data wydania 2004.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 17 s. :
Inne elementy opisu fizycznego rys., tab. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna ICS 67.060.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 17.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Wprowadza ISO 5530-2:1997, IDT ; Zatwierdzona 20 lutego 2004 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Wprowadza ISO 5530-2:1997, IDT ; Zatwierdzona 20 lutego 2004 r.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mąka pszenna
Określnik rzeczowy badania
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 115126
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
9 (RLIN) 11428
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
-- Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43253
920 ## -
-- 83-243-3300-2
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 15.09.2017 0.00 PN-6959   PN-6959 1000141631 15.09.2017 1 15.09.2017 Normy