Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mąka pszenna - Fizyczne właściwości ciasta - Cz. 2: Oznaczanie właściwości reologicznych za pomocą ekstensografu PN-ISO 5530-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : PKN, 2004.Description: 17 s. : rys., tab. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8324333002
Other title:
  • Fizyczne właściwości ciasta
  • Wheat fluor - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph [Other title]
  • Oznaczanie właściwości reologicznych za pomocą ekstensografu
  • PN-ISO 5530-2:2004
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6959 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000141631
Total holds: 0

ICS 67.060.

Bibliogr. s. 17.

Wprowadza ISO 5530-2:1997, IDT ; Zatwierdzona 20 lutego 2004 r.

Wprowadza ISO 5530-2:1997, IDT ; Zatwierdzona 20 lutego 2004 r.

Polska.
Polska.