Mąka pszenna - Fizyczne właściwości ciasta - Cz. 2: Oznaczanie właściwości reologicznych za pomocą ekstensografu PN-ISO 5530-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8324333002
- Fizyczne właściwości ciasta
- Wheat fluor - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph [Other title]
- Oznaczanie właściwości reologicznych za pomocą ekstensografu
- PN-ISO 5530-2:2004
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6959 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141631 |
ICS 67.060.
Bibliogr. s. 17.
Wprowadza ISO 5530-2:1997, IDT ; Zatwierdzona 20 lutego 2004 r.
Wprowadza ISO 5530-2:1997, IDT ; Zatwierdzona 20 lutego 2004 r.