Baner ze zdjęciem biblioteki

Emulsje spożywcze : (Record no. 54140)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01403cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004077743
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231110851.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 170726s2017 pl a f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788376631325
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1000021491
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SZCZ ZUT/MG
Instytucja, która wprowadziła rekord SZCZ ZUT/MGs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord SZCZ ZUT/MG
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bortnowska, Grażyna.
9 (RLIN) 30820
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Emulsje spożywcze :
Ciąg dalszy tytułu bioskładniki, reometria rotacyjna i oscylacyjna, innowacyjne technologie /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Grażyna Bortnowska ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Szczecin :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego,
Data wydania 2017.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 142 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 129-142.
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu Dostępne również w wersji elektronicznej.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80765
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Emulsje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 71516
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Emulsje
Określnik rzeczowy właściwości termomechaniczne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 115463
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin).
9 (RLIN) 31829
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo Uczelniane.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42850
856 41 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) <a href="http://zbc.ksiaznica.szczecin.pl/publication/55586">http://zbc.ksiaznica.szczecin.pl/publication/55586</a>
920 ## -
-- 978-83-7663-132-5
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 20.11.2017 35.00 157220 II 4 Mg 32 1000141717 06.05.2019 06.05.2019 1 20.11.2017 Książki