MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01403cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx004077743 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231110851.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
170726s2017 pl a f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788376631325 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1000021491 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
SZCZ ZUT/MG |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
SZCZ ZUT/MGs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
SZCZ ZUT/MG |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Bortnowska, Grażyna. |
9 (RLIN) |
30820 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Emulsje spożywcze : |
Ciąg dalszy tytułu |
bioskładniki, reometria rotacyjna i oscylacyjna, innowacyjne technologie / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Grażyna Bortnowska ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Szczecin : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego, |
Data wydania |
2017. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
142 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 129-142. |
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ |
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu |
Dostępne również w wersji elektronicznej. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
analiza. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80765 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Emulsje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
71516 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Emulsje |
Określnik rzeczowy |
właściwości termomechaniczne. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
115463 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin). |
9 (RLIN) |
31829 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo Uczelniane. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
42850 |
856 41 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO |
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) |
<a href="http://zbc.ksiaznica.szczecin.pl/publication/55586">http://zbc.ksiaznica.szczecin.pl/publication/55586</a> |
920 ## - |
-- |
978-83-7663-132-5 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |