Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Emulsje spożywcze : bioskładniki, reometria rotacyjna i oscylacyjna, innowacyjne technologie / Grażyna Bortnowska ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Szczecin : Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego, 2017.Opis: 142 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788376631325
Tematy: Zasoby online: Inna postać fizyczna:
  • Dostępne również w wersji elektronicznej.
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 32 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000141717
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 129-142.

Dostępne również w wersji elektronicznej.