Ocena surowców rzeźnych / (Record no. 54492)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00981cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx001766813 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231093108.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 980923s1998 pl a f f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 8387327506 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)751267508 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | NUKAT |
Instytucja, która wprowadziła rekord | WA N |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR U/GZs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Kortz, Jerzy |
Daty biograficzne | ( -2004). |
9 (RLIN) | 7105 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Ocena surowców rzeźnych / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Jerzy Kortz ; Akademia Rolnicza w Szczecinie. |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | Wyd. 2. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Szczecin : |
Nazwa wydawcy | AR, |
Data wydania | 1998. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 128, [2] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Wyd. 1 pt.: Ocena i wykorzystanie surowców rzeźnych. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. [129]. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO | |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego | Skrypt dla studentów kierunków technologia żywności i żywienie człowieka oraz zootechnika. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Mięso |
Określnik rzeczowy | ocena. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 115629 |
920 ## - | |
-- | 83-87327-50-6 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type | Ostatnio widziane wypożyczenie |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 12.04.1999 | 15.00 | 144139 II | 144139 II | 1000009015 | 12.04.1999 | 2 | 12.04.1999 | Książki | ||||||
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia Główna | 07.07.1998 | 15.00 | 074009 | 2 | Sh 13 | 1000138439 | 26.10.2018 | 1 | 07.07.1998 | Skrypty | 26.10.2018 |