Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów : technologia gastronomiczna : podręcznik do nauki zawodu : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : T.6.2. Cz. 2 / Anna Kmiołek.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2016.Edition: Wyd. 3Description: 183 s. : il. kolor. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302135897
  • 9788302135910
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 25/2 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000132710
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 49/2 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142210
Total holds: 0

Na okł.: Do nowej podstawy programowej - reforma 2012.

Bibliogr. s. 177.