Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo WNT, 2015.Edition: Wyd. 2 - 3 dodrDescription: 345, [1] s., [28] s. tabl. kolor. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788363623197
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mt 19 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000145152
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 157779 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000145153
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla uczniów zdobywających zawód rzeźnik-wędliniarz.