MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01122cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003198846 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231112524.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
140923s1971 pl a f f |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1412065697 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/HP |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/HP |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
OLSZT 003/NZ |
-- |
KR U/KNs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kaleciak, Jan. |
9 (RLIN) |
6372 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Technologia przetwórstwa owocowo-warzywnego / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Jan Kaleciak. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wyd. 2 nie zm. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego, |
Data wydania |
1971. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
386, [1] s., [1] k. tabl. zloż. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Do użytku uczniów kl. I i II zreformowanych zasadniczych szkół zawodowych, zawód - przetwórstwo owoców i warzyw. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Owoce konserwowe. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
75785 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Warzywa konserwowe. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
88207 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik chronologiczny |
1945-1970. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
116409 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41250 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |