Technologia przetwórstwa owocowo-warzywnego / Jan Kaleciak.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Uwagi | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 77977 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL | Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. | 1000131370 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 031714/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 7 | Dostępny | 1000027220 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 031714/2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 6 | Dostępny | 1000023658 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 031714/4 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 5 | Dostępny | 1000022634 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 031714/3 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny | 1000022446 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 031655/3 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny | 1000022220 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 031655/5 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000022126 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 031714/5 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000022125 |
Liczba zamówień: 0
Do użytku uczniów kl. I i II zreformowanych zasadniczych szkół zawodowych, zawód - przetwórstwo owoców i warzyw.