Skrobia : (Record no. 58278)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01129cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2003866667 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231102600.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 030522s1969 pl a f |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)749287483 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | LUBL U/MG |
Instytucja, która wprowadziła rekord | LUBL U/MG |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | LUBL U/bg |
-- | LUBL U/ILs |
-- | WR 16/mp |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU | |
Język tekstu | pol |
Język streszczeń | eng |
-- | rus |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Skrobia : |
Ciąg dalszy tytułu | praca zbiorowa / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | pod red. Franciszka Nowotnego ; zespół aut. Bogusław Nowicki [et al.]. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, |
Data wydania | 1969. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 305, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. przy rozdz. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO | |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego | Dla pracowników naukowych przemysłu spożywczego oraz inżynierów i techników zatrudnionych w różnych gałęziach przemysłu ziemniaczanego. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA | |
Uwaga dotycząca języka | Streszcz. ang., ros. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Skrobia |
Określnik formy | podręczniki. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 117235 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Nowotny, Franciszek |
Daty biograficzne | (1904-1972). |
Określenie rodzaju współpracy | Red. |
9 (RLIN) | 10218 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Nowicki, Bogusław |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne | (przemysł spożywczy). |
9 (RLIN) | 10199 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Razem prolongat | Sygnatura | Kod kreskowy | Termin zwrotu | Ostatnio widziany | Ostatnio widziane wypożyczenie | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 25.10.2000 | 50.00 | 027549 | 7 | 5 | 027549 | 1000034894 | 07.01.2026 | 07.01.2025 | 07.01.2025 | 2 | 25.10.2000 | Skrypty | ||||
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 01.10.2004 | 300.00 | 129762 II | 2 | 129762 II | 1000064312 | 21.07.2021 | 21.07.2021 | 17 | 01.10.2004 | Książki |