Właściwości fizyko-chemiczne i sensoryczne chrupek pszennych smażonych w olejach wysokooleinowych / (Record no. 58907)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01194caa a2200241 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx004702217 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231115502.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 190918s2011 pl a g |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1121432092 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JM |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JMs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/JM |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU | |
Język tekstu | pol |
Język streszczeń | eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Górnicka, Ewa. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 53282 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Właściwości fizyko-chemiczne i sensoryczne chrupek pszennych smażonych w olejach wysokooleinowych / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Ewa Górnicka, Agnieszka Kita. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Tytuł nagłówkowy. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia na stronach 109-110. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA | |
Uwaga dotycząca języka | Streszczenie angielskie. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Produkty przekąskowe. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 90258 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Kita, Agnieszka |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne | (technologia żywności). |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 23624 |
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
Podpole kontrolne | nnam |
Tytuł | Współczesne trendy w przemysłowej produkcji żywności |
Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Warszawa : Polska Akademia Nauk, Wydział Nauk Rolniczych i Biologicznych, 2011 |
Tytuł serii dokumentu macierzystego | Zeszyty problemowe Postępów Nauk Rolniczych ISSN 0084-5477 ; z. 569 |
Zakres powiązania | strony 103-111 |
Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)xx002618424 |
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
Hasło główne dokumentu macierzystego | 7 nnas |
Tytuł | Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych |
Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Warszawa : PWRiL, 1956- |
Zakres powiązania | Z. 569 (2011), strony 103-111 |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 0084-5477 |
Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)ga97635468 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Artykuł/Rozdział |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
No items available.