Baner ze zdjęciem biblioteki

Aktywność ß-glukanaz w słodzie w zależności od odmiany i warunków procesu słodowania jęczmienia / (Record no. 59361)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01288caa a2200241 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004741095
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231091218.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 191107s2011 pl a g |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1129891142
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JM
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/JM
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Michałowska, Dorota
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 53602
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Aktywność ß-glukanaz w słodzie w zależności od odmiany i warunków procesu słodowania jęczmienia /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Dorota Michałowska, Agnieszka Salamon, Krzysztof Baranowski.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tytuł nagłówkowy.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 152-153.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszczenie angielskie.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Jęczmień.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73041
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Salamon, Agnieszka
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 53603
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Baranowski, Krzysztof
Daty biograficzne (1956- ).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 53604
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnam
Tytuł Tradycja i nowoczesność w żywności i żywieniu
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Warszawa : Wydział Nauk o Żywności. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, 2011
Tytuł serii dokumentu macierzystego Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 566
Zakres powiązania Strony 143-155
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx002581184
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnas
Tytuł Zeszyty problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Warszawa : PWRiL, 1956-
Zakres powiązania Z. 566 (2011), strony 143-155
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0084-5477
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)ga97635468
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0

No items available.