Aktywność ß-glukanaz w słodzie w zależności od odmiany i warunków procesu słodowania jęczmienia / (Record no. 59361)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01288caa a2200241 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx004741095 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231091218.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 191107s2011 pl a g |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1129891142 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JM |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JMs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/JM |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Michałowska, Dorota |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne | (technologia żywności). |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 53602 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Aktywność ß-glukanaz w słodzie w zależności od odmiany i warunków procesu słodowania jęczmienia / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Dorota Michałowska, Agnieszka Salamon, Krzysztof Baranowski. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Tytuł nagłówkowy. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia na stronach 152-153. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA | |
Uwaga dotycząca języka | Streszczenie angielskie. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Jęczmień. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 73041 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Salamon, Agnieszka |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne | (technologia żywności). |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 53603 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Baranowski, Krzysztof |
Daty biograficzne | (1956- ). |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 53604 |
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
Podpole kontrolne | nnam |
Tytuł | Tradycja i nowoczesność w żywności i żywieniu |
Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Warszawa : Wydział Nauk o Żywności. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, 2011 |
Tytuł serii dokumentu macierzystego | Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 566 |
Zakres powiązania | Strony 143-155 |
Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)xx002581184 |
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
Podpole kontrolne | nnas |
Tytuł | Zeszyty problemowe Postępów Nauk Rolniczych |
Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Warszawa : PWRiL, 1956- |
Zakres powiązania | Z. 566 (2011), strony 143-155 |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 0084-5477 |
Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)ga97635468 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Artykuł/Rozdział |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
No items available.