Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Aktywność ß-glukanaz w słodzie w zależności od odmiany i warunków procesu słodowania jęczmienia / Dorota Michałowska, Agnieszka Salamon, Krzysztof Baranowski.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułTematy: W: Tradycja i nowoczesność w żywności i żywieniu Strony 143-155 W: Zeszyty problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 566 (2011), strony 143-155
Brak egzemplarzy dla tego rekordu

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 152-153.

Streszczenie angielskie.

Michałowska, Dorota
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 317142382
Salamon, Agnieszka
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 316018857