Baner ze zdjęciem biblioteki

Atypowe potencjalnie toksynotwórcze Bacillus cereus w żywności wygodnej / (Record no. 59374)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01309naa a2200265 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004746749
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231091559.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 191114s2011 pl a |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1129950058
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JM
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/JM
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bednarczyk-Drąg, Agnieszka Anna.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 53585
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Atypowe potencjalnie toksynotwórcze Bacillus cereus w żywności wygodnej /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Agnieszka Bednarczyk-Drąg, E. Grażyna Daczkowska-Kozon, Alicja Dłubała.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tytuł nagłówkowy.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 305-308.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszczenie angielskie.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Enterotoksyny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 71556
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność wygodna.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 82639
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Daczkowska-Kozon, Elżbieta.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 21142
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dłubała, Alicja Anna.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 53586
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnam
Tytuł Tradycja i nowoczesność w żywności i żywieniu
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Warszawa : Wydział Nauk o Żywności. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, 2011
Tytuł serii dokumentu macierzystego Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 566
Zakres powiązania Strony 293-309
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx002581184
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnas
Tytuł Zeszyty problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Warszawa : PWRiL, 1956-
Zakres powiązania Z. 566 (2011), strony 293-309
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0084-5477
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)ga97635468
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0

No items available.