Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Atypowe potencjalnie toksynotwórcze Bacillus cereus w żywności wygodnej / Agnieszka Bednarczyk-Drąg, E. Grażyna Daczkowska-Kozon, Alicja Dłubała.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Tematy: W: Tradycja i nowoczesność w żywności i żywieniu Strony 293-309 W: Zeszyty problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 566 (2011), strony 293-309
Brak egzemplarzy dla tego rekordu

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 305-308.

Streszczenie angielskie.

Bednarczyk-Drąg, Agnieszka Anna.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 317134940