Baner ze zdjęciem biblioteki

Towaroznawstwo spożywcze : (Record no. 59404)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01097cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001994214
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231113405.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 110225s2010 pl a f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788389184313
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)751461601
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SZCZ M/WM
Instytucja, która wprowadziła rekord SZCZ M/WM
Instytucja, która zmodyfikowała rekord TOR U/IFs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Towaroznawstwo spożywcze :
Ciąg dalszy tytułu praca zbiorowa /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Format-AB,
Data wydania 2010.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 192 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Zawiera aneks.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Literatura s. 190.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik technologii żywności na poziomie technikum i szkoły policealnej.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Towary
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 105595
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy jakość
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 83286
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Czarniecka-Skubina, Ewa.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 2697
920 ## -
-- 978-83-89184-31-3
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 02.12.2019 16.80 158472 II 1 Sa 34 1000147881 20.12.2022 20.12.2022 1 02.12.2019 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 05.12.2019 16.80 0106950   Mc 03 1000147882 05.12.2019   1 05.12.2019 Skrypty