Wpływ udziału fazy olejowej na lepkość emulsji o/w stabilizowanych białkami mleka / (Record no. 60759)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01203caa a2200265 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx004837083 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231101622.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 200401s2011 pl a |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1153271600 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JM |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JMs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/JM |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU | |
Język tekstu | pol |
Język streszczeń | eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Sułek, Aleksandra. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 54301 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Wpływ udziału fazy olejowej na lepkość emulsji o/w stabilizowanych białkami mleka / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Aleksandra Sułek, Ewa Domian. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Tytuł nagłówkowy. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia na stronach 272-273. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA | |
Uwaga dotycząca języka | Streszczenie angielskie. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Emulsje. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 71516 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Lepkość. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 74123 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Białka mleka. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 70048 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Domian, Ewa. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 3147 |
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
Podpole kontrolne | nnam |
Tytuł | Wybrane problemy inżynierii żywności |
Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Warszawa : Polska Akademia Nauk, Wydział Nauk Rolniczych i Biologicznych, 2011 |
Tytuł serii dokumentu macierzystego | Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 558 |
Zakres powiązania | Strony 263-274 |
Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)xx002160882 |
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
Podpole kontrolne | nnas |
Tytuł | Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych |
Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Warszawa : PWRiL, 1956- |
Zakres powiązania | Z. 558 (2011), strony 263-274 |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 0084-5477 |
Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)ga97635468 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Artykuł/Rozdział |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
No items available.