Strata składników rozpuszczalnych z wstępnie odwadnianych osmotycznie liofilizowanych truskawek w czasie rehydracji / (Record no. 61983)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01412caa a2200277 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx004918733 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231111155.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 200731s2010 pl a |000 0 pol c |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)1183369711 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JM |
| Language of cataloging | pol |
| Description conventions | rda |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JMs |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/JM |
| 041 0# - JĘZYK DOKUMENTU | |
| Język tekstu | pol |
| Język streszczeń | eng |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Piotrowski, Dariusz |
| Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne | (technologia żywności). |
| Określenie rodzaju współpracy | Autor |
| 9 (RLIN) | 33368 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Strata składników rozpuszczalnych z wstępnie odwadnianych osmotycznie liofilizowanych truskawek w czasie rehydracji / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Dariusz Piotrowski, Andrzej Lenart, Wiktor Berner. |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Tytuł nagłówkowy. |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia na stronach 174-175. |
| 546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA | |
| Uwaga dotycząca języka | Streszczenie angielskie. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Liofilizacja. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 74185 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Rehydratacja. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 82596 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Truskawki (owoce). |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 105594 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Lenart, Andrzej |
| Daty biograficzne | (1949- ). |
| Określenie rodzaju współpracy | Autor |
| 9 (RLIN) | 8263 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Berner, Wiktor. |
| Określenie rodzaju współpracy | Autor |
| 9 (RLIN) | 54963 |
| 773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
| Podpole kontrolne | nnam |
| Tytuł | Kształtowanie jakości produktów spożywczych i potraw w procesie technologicznym |
| Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Warszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010. |
| Tytuł serii dokumentu macierzystego | Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 552 |
| Zakres powiązania | Strony 169-176 |
| Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)xx001932711 |
| 773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
| Podpole kontrolne | nnas |
| Tytuł | Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych |
| Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Warszawa : PWRiL, 1956- |
| Zakres powiązania | Z. 552 (2010), strony 169-176 |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 0084-5477 |
| Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)ga97635468 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Artykuł/Rozdział |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
No items available.
