Baner ze zdjęciem biblioteki

Strata składników rozpuszczalnych z wstępnie odwadnianych osmotycznie liofilizowanych truskawek w czasie rehydracji / Dariusz Piotrowski, Andrzej Lenart, Wiktor Berner.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English NUKAT: xx004918733Inne nry kontrolne: (OCoLC)1183369711 Subject(s): In: Kształtowanie jakości produktów spożywczych i potraw w procesie technologicznym. Warszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010.. Strony 169-176 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Warszawa : PWRiL, 1956-. Z. 552 (2010), strony 169-176
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 174-175.

Streszczenie angielskie.

Berner, Wiktor.
  • Associated group: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 93122192

  • VIAF ID: 33159939340525250397