Zastosowanie mikrofal do rozmrażania mięsa w masownicy / (Record no. 62211)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01248caa a2200253 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx004940103 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231112626.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 200908s2010 pl |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1199637036 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/GJ |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/GJs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/GJ |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU | |
Język tekstu | pol |
Język streszczeń | eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Piątek, Michał |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne | (technologia żywności). |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 55133 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Zastosowanie mikrofal do rozmrażania mięsa w masownicy / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Michał Piątek, Mirosława Krzywdzińska-Bartkowiak, Włodzimierz Dolata. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Tytuł nagłówkowy. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia na stronie 276. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA | |
Uwaga dotycząca języka | Streszczenie angielskie. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Gotowanie mikrofalowe. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 91980 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Krzywdzińska-Bartkowiak, Mirosława. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 53266 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Dolata, Włodzimierz. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 3112 |
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
Podpole kontrolne | nnam |
Tytuł | Postęp w inżynierii żywności |
Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Warszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010 |
Tytuł serii dokumentu macierzystego | Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 546 |
Zakres powiązania | Strony 271-277 |
Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)xx001835206 |
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
Podpole kontrolne | nnas |
Tytuł | Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych |
Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Warszawa : PWRiL, 1956- |
Zakres powiązania | Z. 546 (2010), strony 271-277 |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 0084-5477 |
Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)ga97635468 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Artykuł/Rozdział |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
No items available.