Baner ze zdjęciem biblioteki

Zastosowanie mikrofal do rozmrażania mięsa w masownicy / Michał Piątek, Mirosława Krzywdzińska-Bartkowiak, Włodzimierz Dolata.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Postęp w inżynierii żywności Strony 271-277 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 546 (2010), strony 271-277
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronie 276.

Streszczenie angielskie.

Piątek, Michał
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Żywność.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2012030347

  • VIAF ID: 313518857
Dolata, Włodzimierz.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 165591718