MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01606nam a2200409 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx005006648 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231090405.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
201125s2017 xx a |001 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9783319867601 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9783319600215 |
Qualifying information |
(eBook) |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1225230515 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/GJ |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/GJs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/GJ |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Biology of microorganisms on grapes, in must and in wine / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
editors: Helmut König, Gottfried Unden, Jürgen Fröhlich. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Second edition. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
[Miejsce nieznane] : |
Nazwa wydawcy |
Springer International Publishing, |
Data wydania |
© 2017. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XXII, 710 stron : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Prawdopodobnie jest to druk na żądanie zrealizowany w drukarni Printforce w Holandii. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
DOI 10.100/978-3-319-60021-5. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Bakterie kwasu mlekowego. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
89678 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Drożdże (czynnik fermentacyjny). |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
71080 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Enologia. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
71555 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Fermentacja. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
71701 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Saccharomyces. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
91826 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Sacharydy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
78217 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
König, Helmut |
Daty biograficzne |
(1950- ; |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
biologia roślin). |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
55716 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Unden, Gottfried. |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
55717 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Fröhlich, Jürgen. |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
55718 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Springer Nature. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
51716 |
920 ## - |
-- |
978-3-319-86760-1 |
920 ## - |
-- |
978-3-319-60021-5 |
-- |
(eBook) |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |