Baner ze zdjęciem biblioteki

Preparaty żywnościowe z białka roślinnego / (Rekord nr 6447)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01320cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2006821522
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231093236.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 060123s1981 pl a f f |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8320402786
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)830251974
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/WO
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/WO
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/WO
-- OLSZT 003/DSs
-- GD 27/BRs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Rutkowski, Antoni
Daty biograficzne (1920-2018).
9 (RLIN) 12413
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Preparaty żywnościowe z białka roślinnego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Antoni Rutkowski, Halina Kozłowska.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Data wydania 1981.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 370, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 338-363. Indeks.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla pracowników inżynieryjno-technicznych i naukowo-badawczych przemysłu spożywczego. Może być wykorzystana przez studentów wydziałów technologii żywności akademii rolniczych.
536 ## - UWAGA DOTYCZĄCA FINANSOWANIA WYDAWNICTWA
Tekst uwagi Ksiązka wydana z dotacją Ministerstwa Przemysłu Spożywczego i Skupu
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Białka roślinne w żywieniu człowieka.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 70052
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kozłowska, Halina
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
9 (RLIN) 7362
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40978
920 ## -
-- 83-204-0278-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 27.05.2002 60.00 106325 II   106325 II 1000052237 27.05.2002 2 27.05.2002 Książki
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 27.05.2002 60.00 107877 II   107877 II 1000052236 27.05.2002 1 27.05.2002 Książki
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 14.11.2012 0.00 106750 II   106750 II 1000122377 14.11.2012 3 14.11.2012 Książki