Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01320cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2006821522 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231093236.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
060123s1981 pl a f f |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8320402786 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)830251974 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/WO |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/WO |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
OLSZT 003/WO |
-- |
OLSZT 003/DSs |
-- |
GD 27/BRs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Rutkowski, Antoni |
Daty biograficzne |
(1920-2018). |
9 (RLIN) |
12413 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Preparaty żywnościowe z białka roślinnego / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Antoni Rutkowski, Halina Kozłowska. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, |
Data wydania |
1981. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
370, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 338-363. Indeks. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Dla pracowników inżynieryjno-technicznych i naukowo-badawczych przemysłu spożywczego. Może być wykorzystana przez studentów wydziałów technologii żywności akademii rolniczych. |
536 ## - UWAGA DOTYCZĄCA FINANSOWANIA WYDAWNICTWA |
Tekst uwagi |
Ksiązka wydana z dotacją Ministerstwa Przemysłu Spożywczego i Skupu |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Białka roślinne w żywieniu człowieka. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
70052 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kozłowska, Halina |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(technologia żywności). |
9 (RLIN) |
7362 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
40978 |
920 ## - |
-- |
83-204-0278-6 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |