Preparaty żywnościowe z białka roślinnego / Antoni Rutkowski, Halina Kozłowska.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8320402786
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 106750 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000122377 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 106325 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000052237 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 107877 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000052236 |
Bibliogr. s. 338-363. Indeks.
Dla pracowników inżynieryjno-technicznych i naukowo-badawczych przemysłu spożywczego. Może być wykorzystana przez studentów wydziałów technologii żywności akademii rolniczych.
Ksiązka wydana z dotacją Ministerstwa Przemysłu Spożywczego i Skupu