Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Preparaty żywnościowe z białka roślinnego / Antoni Rutkowski, Halina Kozłowska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1981.Description: 370, [1] s. : il. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8320402786
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 106750 II (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000122377
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 106325 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000052237
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 107877 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000052236
Total holds: 0

Bibliogr. s. 338-363. Indeks.

Dla pracowników inżynieryjno-technicznych i naukowo-badawczych przemysłu spożywczego. Może być wykorzystana przez studentów wydziałów technologii żywności akademii rolniczych.

Ksiązka wydana z dotacją Ministerstwa Przemysłu Spożywczego i Skupu

Kozłowska, Halina
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Associated group: Polska Akademia Nauk. Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności (Olsztyn).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 00032886

  • VIAF ID: 164768975
  • Occupation: Naukowcy (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 98051078