Baner ze zdjęciem biblioteki

Mleko fermentowane - Oznaczanie kwasowości miareczkowej - Metoda potencjometryczna - Specyfikacja techniczna PKN-ISO/TS 11869 / (Record no. 64590)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01678nam a2200373 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005119258
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101939.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 210423s2021 pl a f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788382288384
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1249971488
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Mleko fermentowane - Oznaczanie kwasowości miareczkowej - Metoda potencjometryczna - Specyfikacja techniczna PKN-ISO/TS 11869 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PKN-ISO/TS 11869
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Fermented milks - Determination of titratable acidity - Potentiometric method
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Oznaczanie kwasowości miareczkowej - Metoda potencjometryczna
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Numer ujednolicony:
Tytuł PKN-ISO/TS 11869:2021-03
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polski Komitet Normalizacyjny,
Data wydania 2021.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 10 stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna ICS 67.100.99.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Ninejsza publikacja nie ma statusu Polskiej Normy.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronie 10.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Tłumaczenie angielskiej wersji Specyfikacji Technicznej ISO/TS 11869:2012.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Wprowadza ISO/TS 11869:2012, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 25 stycznia 2021 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Wprowadza ISO/TS 11869:2012, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 25 stycznia 2021 r.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mleko fermentowane
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 115257
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
Określenie rodzaju współpracy Instytucja sprawcza
-- Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 11428
920 ## -
-- 978-83-8228-838-4
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 28.04.2021 0.00 PN-8065   PN-8065 1000153781 28.04.2021 1 28.04.2021 Normy