Mleko fermentowane - Oznaczanie kwasowości miareczkowej - Metoda potencjometryczna - Specyfikacja techniczna PKN-ISO/TS 11869 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788382288384
- PKN-ISO/TS 11869
- Fermented milks - Determination of titratable acidity - Potentiometric method [Other title]
- Oznaczanie kwasowości miareczkowej - Metoda potencjometryczna
- Numer ujednolicony: PKN-ISO/TS 11869:2021-03
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-8065 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000153781 |
ICS 67.100.99.
Ninejsza publikacja nie ma statusu Polskiej Normy.
Bibliografia na stronie 10.
Tłumaczenie angielskiej wersji Specyfikacji Technicznej ISO/TS 11869:2012.
Wprowadza ISO/TS 11869:2012, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 25 stycznia 2021 r.
Wprowadza ISO/TS 11869:2012, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 25 stycznia 2021 r.