Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mleko fermentowane - Oznaczanie kwasowości miareczkowej - Metoda potencjometryczna - Specyfikacja techniczna PKN-ISO/TS 11869 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2021.Description: 10 stron : ilustracje ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788382288384
Other title:
  • PKN-ISO/TS 11869
  • Fermented milks - Determination of titratable acidity - Potentiometric method [Other title]
  • Oznaczanie kwasowości miareczkowej - Metoda potencjometryczna
  • Numer ujednolicony: PKN-ISO/TS 11869:2021-03
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-8065 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000153781
Total holds: 0

ICS 67.100.99.

Ninejsza publikacja nie ma statusu Polskiej Normy.

Bibliografia na stronie 10.

Tłumaczenie angielskiej wersji Specyfikacji Technicznej ISO/TS 11869:2012.

Wprowadza ISO/TS 11869:2012, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 25 stycznia 2021 r.

Wprowadza ISO/TS 11869:2012, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 25 stycznia 2021 r.

Polska.