MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01889cam a2200397 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx005196464 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231111204.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
210901s2021 pl a f u |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788382544336 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1273299965 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/GJ |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/GJs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/GJ |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
eng |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Ser - Oznaczanie poziomu kwasu propionowego za pomocą chromatografii - Część 2: Metoda chromatografii jonowymiennej PKN-ISO/TS 19046-2 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
PKN-ISO/TS 19046-2 |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Numer ujednolicony: |
Tytuł |
PKN-ISO/TS 19046-2:2021-07 |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Oznaczanie poziomu kwasu propionowego za pomocą chromatografii |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Metoda chromatografii jonowymiennej |
246 13 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Cheese - Determination of propionic acid level by chromatography - Part 2: Method by ion exchange chromatography |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Polski Komitet Normalizacyjny, |
Data wydania |
2021. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
12, [1] strona : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje ; |
Wymiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
ICS 67.100.30; 67.100.01. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Specyfikacja Techniczna ISO/TS 19046-2:2017 ma status Specyfikacji Technicznej PKN. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografia na stronie 12. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Tłumaczenie angielskiej wersji Specyfikacji Technicznej ISO/TS 19046-2:2017. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Wprowadza ISO/TS 19046-2:2017 IDT; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 15 czerwca 2021 r. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Wprowadza ISO/TS 19046-2:2017 IDT; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 15 czerwca 2021 r. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Produkty mleczne |
Określnik rzeczowy |
analiza |
Określnik formy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
97010 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Ser |
Określnik formy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
93184 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
Określenie rodzaju współpracy |
Instytucja sprawcza |
-- |
Wydawca |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
11428 |
920 ## - |
-- |
978-83-8254-433-6 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |