Baner ze zdjęciem biblioteki

Ser - Oznaczanie poziomu kwasu propionowego za pomocą chromatografii - Część 2: Metoda chromatografii jonowymiennej PKN-ISO/TS 19046-2 / (Record no. 65577)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01889cam a2200397 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005196464
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111204.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 210901s2021 pl a f u |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788382544336
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1273299965
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Ser - Oznaczanie poziomu kwasu propionowego za pomocą chromatografii - Część 2: Metoda chromatografii jonowymiennej PKN-ISO/TS 19046-2 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PKN-ISO/TS 19046-2
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Numer ujednolicony:
Tytuł PKN-ISO/TS 19046-2:2021-07
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Oznaczanie poziomu kwasu propionowego za pomocą chromatografii
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Metoda chromatografii jonowymiennej
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Cheese - Determination of propionic acid level by chromatography - Part 2: Method by ion exchange chromatography
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polski Komitet Normalizacyjny,
Data wydania 2021.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 12, [1] strona :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna ICS 67.100.30; 67.100.01.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Specyfikacja Techniczna ISO/TS 19046-2:2017 ma status Specyfikacji Technicznej PKN.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronie 12.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Tłumaczenie angielskiej wersji Specyfikacji Technicznej ISO/TS 19046-2:2017.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Wprowadza ISO/TS 19046-2:2017 IDT; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 15 czerwca 2021 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Wprowadza ISO/TS 19046-2:2017 IDT; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 15 czerwca 2021 r.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Produkty mleczne
Określnik rzeczowy analiza
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 97010
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ser
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 93184
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
Określenie rodzaju współpracy Instytucja sprawcza
-- Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 11428
920 ## -
-- 978-83-8254-433-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 06.09.2021 44.94 PN-8070   PN-8070 1000153786 06.09.2021 1 06.09.2021 Normy