Ser - Oznaczanie poziomu kwasu propionowego za pomocą chromatografii - Część 2: Metoda chromatografii jonowymiennej PKN-ISO/TS 19046-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788382544336
- PKN-ISO/TS 19046-2
- Numer ujednolicony: PKN-ISO/TS 19046-2:2021-07
- Oznaczanie poziomu kwasu propionowego za pomocą chromatografii
- Metoda chromatografii jonowymiennej
- Cheese - Determination of propionic acid level by chromatography - Part 2: Method by ion exchange chromatography [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-8070 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000153786 |
ICS 67.100.30; 67.100.01.
Specyfikacja Techniczna ISO/TS 19046-2:2017 ma status Specyfikacji Technicznej PKN.
Bibliografia na stronie 12.
Tłumaczenie angielskiej wersji Specyfikacji Technicznej ISO/TS 19046-2:2017.
Wprowadza ISO/TS 19046-2:2017 IDT; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 15 czerwca 2021 r.
Wprowadza ISO/TS 19046-2:2017 IDT; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 15 czerwca 2021 r.