Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane / redakcja naukowa Dorota Klensporf-Pawlik, Wojciech Zmudziński ; autorzy Anna Dankowska, Iwona Jasińska Kuligowska, Dorota Klensporf-Pawlik, Inga Klimczak, Urszula Samotyja, Maria Sielicka-Różyńska, Wojciech Zmudziński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788366199774
Item type | Current library | Call number | URL | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mg 57 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000158596 | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sa 37 (Browse shelf(Opens below)) | Link to resource | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Dostępny w IBUK Libra bez ograniczeń w sieci Uczelni lub, po uzyskaniu kodu dostępu, poza Uczelnią. Więcej informacji w Wypożyczalni oraz Czytelniach. | 1000158595 |
Total holds: 0