Baner ze zdjęciem biblioteki

Ser – Oznaczenie właściwości reologicznych za pomocą jednoosiowego ściskania przy stałej prędkości przemieszczania PKN-ISO/TS 17996 / (Record no. 68700)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01745nam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005433742
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231104334.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 221018s2022 pl a u |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788382859102
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1349945912
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WA 162/JG
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord WA 162/JG
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Ser – Oznaczenie właściwości reologicznych za pomocą jednoosiowego ściskania przy stałej prędkości przemieszczania PKN-ISO/TS 17996 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PKN-ISO/TS 17996:2022-07
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Numer ujednolicony:
Tytuł PKN-ISO/TS 17996:2022-07
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Cheese – Detrmination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polski Komitet Normalizacyjny,
Data wydania copyright 2022.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 22, [2] strony : ilustracje ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna ICS 67.100.30.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Specyfikacja Techniczna ISO/TS 17996:2006 Cheese – Detrmination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate ma status Specyfikacji Technicznej PKN.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronie 22.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Wprowadza ISO/TS 17966:2006, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 9 czerwca 2022 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Wprowadza ISO/TS 17966:2006, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 9 czerwca 2022 r.
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
-- Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43253
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
Określenie rodzaju współpracy Instytucja sprawcza
9 (RLIN) 11428
920 ## -
-- 978-83-8285-910-2
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 04.11.2022 98.53 900192   N-8092 1000153827 04.11.2022 1 04.11.2022 Normy