Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Ser – Oznaczenie właściwości reologicznych za pomocą jednoosiowego ściskania przy stałej prędkości przemieszczania PKN-ISO/TS 17996 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, copyright 2022.Opis: 22, [2] strony : ilustracje ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788382859102
Inny tytuł:
  • PKN-ISO/TS 17996:2022-07
  • Numer ujednolicony: PKN-ISO/TS 17996:2022-07
  • Cheese – Detrmination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate [Inny tytuł]
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ N-8092 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000153827
Liczba zamówień: 0

ICS 67.100.30.

Specyfikacja Techniczna ISO/TS 17996:2006 Cheese – Detrmination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate ma status Specyfikacji Technicznej PKN.

Bibliografia na stronie 22.

Wprowadza ISO/TS 17966:2006, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 9 czerwca 2022 r.

Wprowadza ISO/TS 17966:2006, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 9 czerwca 2022 r.

Polska.
Polska.