MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01292cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx005032900 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231092153.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
210107s2020 pl a f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788372593214 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788372593221 |
Qualifying information |
on-line |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1413873282 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 58/MN |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 58/MN |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 58/MN |
-- |
LUBL 58/ASs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Czernyszewicz, Eugenia. |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
2767 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Kultura bezpieczeństwa w produkcji żywności - koncepcja i pomiar / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Eugenia Czernyszewicz. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Lublin : |
Nazwa wydawcy |
WUP Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, |
Data wydania |
2020. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
207, [1] strona : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografia i netografia na stronach 192-205. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Bezpieczeństwo żywności. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
104569 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Bezpieczeństwo żywności |
Określnik rzeczowy |
zarządzanie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
115906 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy |
kontrola jakości. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76979 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41085 |
920 ## - |
-- |
978-83-7259-321-4 |
920 ## - |
-- |
978-83-7259-322-1 |
-- |
on-line |
940 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE--UNIFORM TITLE [OBSOLETE] [CAN/MARC only] |
Tytuł |
<a href="UR: Kolekcja e-book">UR: Kolekcja e-book</a> |
Rok wydania |
kol51 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |