Baner ze zdjęciem biblioteki

Kultura bezpieczeństwa w produkcji żywności - koncepcja i pomiar / (Record no. 68928)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01292cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005032900
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231092153.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 210107s2020 pl a f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788372593214
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788372593221
Qualifying information on-line
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413873282
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/MN
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/MN
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/MN
-- LUBL 58/ASs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Czernyszewicz, Eugenia.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 2767
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Kultura bezpieczeństwa w produkcji żywności - koncepcja i pomiar /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Eugenia Czernyszewicz.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Lublin :
Nazwa wydawcy WUP Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Data wydania 2020.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 207, [1] strona :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia i netografia na stronach 192-205.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Bezpieczeństwo żywności.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 104569
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Bezpieczeństwo żywności
Określnik rzeczowy zarządzanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 115906
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy kontrola jakości.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76979
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41085
920 ## -
-- 978-83-7259-321-4
920 ## -
-- 978-83-7259-322-1
-- on-line
940 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE--UNIFORM TITLE [OBSOLETE] [CAN/MARC only]
Tytuł <a href="UR: Kolekcja e-book">UR: Kolekcja e-book</a>
Rok wydania kol51
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 15.12.2022 40.91 159890 II   Mb 57 1000156805 15.12.2022 1 15.12.2022 Książki