Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Kultura bezpieczeństwa w produkcji żywności - koncepcja i pomiar / Eugenia Czernyszewicz.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Lublin : WUP Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2020.Description: 207, [1] strona : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788372593214
  • 9788372593221
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mb 57 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000156805
Total holds: 0

Bibliografia i netografia na stronach 192-205.

Czernyszewicz, Eugenia.
  • Field of activity: Nauczanie akademickie.
  • Field of activity: Ogrodnictwo.
  • Field of activity: Bezpieczeństwo żywności.
  • Field of activity: Zarządzanie jakością.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2008032812

  • ORCID: 0000-0003-2292-6819
  • VIAF ID: 101933921
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877