Baner ze zdjęciem biblioteki

Micro-organisms in the production of food / (Record no. 72491)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01014cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001581014
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231104456.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 970321s1986 ne a |00 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0444426612
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)751315367
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw NUKAT
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/LK
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Micro-organisms in the production of food /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by M. R. Adams.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Amsterdam :
Nazwa wydawcy Elsevier,
Data wydania 1986.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość IX, 316 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Progress in Industrial Microbiology ;
Numeracja vol. 23
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mikrobiologia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74723
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mikrobiologia przemysłowa.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74730
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy biotechnologia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80772
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Adams, Martin R.
9 (RLIN) 132
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Progress in Industrial Microbiology
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0079-6352
Numeracja vol. 23
9 (RLIN) 65695
920 ## -
-- 0-444-42661-2
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0

No items available.