Baner ze zdjęciem biblioteki

Organizacja i metodyka prac normalizacyjnych w przemyśle spożywczym / Janusz Bagdach, Zbigniew Grabowski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne, 1972.Description: 193, [1] s. : il., tabl. ; 20 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 81197 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000171707
Total holds: 0

Bibliogr. s. 191-[194].

Dla pracowników inżynieryjno-technicznych wszystkich branż przemysłu spożywczego oraz dla studentów wyższych uczelni o kierunkach rolniczych, ekonomicznych, handlowych i towaroznawczych.

Grabowski, Zbigniew
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 163195201