Baner ze zdjęciem biblioteki

Dziedzictwo kulinarne polskich ras rodzimych : (Record no. 75138)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01231cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005697875
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231103650.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 240220s2023 pl a f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788376073750
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1410588551
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SIEDL 001/WST
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord SIEDL 001/WST
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/DBs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Dziedzictwo kulinarne polskich ras rodzimych :
Ciąg dalszy tytułu praca zbiorowa /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod redakcją Pawła Radomskiego, Krzysztofa Dudy.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy,
Data wydania [2023].
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 256 stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Rok wydania na podstawie strony internetowej wydawcy.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Rasy (zootechnika)
Określnik geograficzny Polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 122859
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Produkty regionalne
Określnik geograficzny Polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 122845
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73921
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Duda, Krzysztof
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (kulturoznawstwo).
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 122711
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Radomski, Paweł.
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 122698
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Instytut Zootechniki (Kraków).
Określenie rodzaju współpracy Instytucja sprawcza
-- Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 5622
920 ## -
-- 978-83-7607-375-0
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Źródło klasyfikacji lub schemat ustawienia na półkach Układ sygnatur BG URK
Koha item type Książki
Suppress in OPAC Nie
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 09.04.2025 181525 III   181525 III 1000167683 09.04.2025 09.04.2025 Książki