Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Dziedzictwo kulinarne polskich ras rodzimych : praca zbiorowa / pod redakcją Pawła Radomskiego, Krzysztofa Dudy.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Kraków : Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, [2023].Description: 256 stron : ilustracje ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788376073750
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 181525 III (Browse shelf(Opens below)) Available 1000167683
Total holds: 0

Rok wydania na podstawie strony internetowej wydawcy.

Duda, Krzysztof
  • Field of activity: Kultura.
  • Field of activity: Nauczanie akademickie.
  • Field of activity: Antropologia.
  • Field of activity: Turystyka kulturowa.
  • Associated group: Akademia "Ignatianum".

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2012026112

  • VIAF ID: 317148767
  • ORCID: 0000-0002-9810-2253
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877

  • Occupation: Antropolodzy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 2002104683