Baner ze zdjęciem biblioteki

Influence of Acid Phosphatase Activity on the Saccharification of Potato Maltodextrins by Aspergillus niger Glucoamylase / (Record no. 75216)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00683nam a2200169 i 4500
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20250425152315.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 250425s1990 gera 2 |000 0 eng d
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJ
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Żyła, Krzysztof
Daty biograficzne (1956- ).
9 (RLIN) 20304
Określenie rodzaju współpracy Autor
245 ## - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Influence of Acid Phosphatase Activity on the Saccharification of Potato Maltodextrins by Aspergillus niger Glucoamylase /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Żyła K.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tytuł nagłówkowy.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Dedykacja od autora dla prof. Kujawskiego.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronie 449.
773 ## - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Berlin : Akademie Verlag, 1990
Zakres powiązania Acta Biotechnol. 10/5 (1990), strony 445-449
Tytuł serii dokumentu macierzystego Acta Biotechnol.
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Źródło klasyfikacji lub schemat ustawienia na półkach Układ sygnatur BG URK
Koha item type Artykuł/Rozdział
Suppress in OPAC Nie

No items available.