Baner ze zdjęciem biblioteki

Podstawowe wymagania higieny w produkcji, przechowywaniu i obrocie środkami spożywczymi / (Record no. 75490)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01171cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2005792827
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231085217.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 051011s1994 pl f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8386374020
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749479729
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KIEL 010/KZ
Instytucja, która wprowadziła rekord KIEL 010/KZ
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KIEL 010/KZ
-- KIEL 010/EPs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Żabicki, Wojciech.
9 (RLIN) 22397
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Podstawowe wymagania higieny w produkcji, przechowywaniu i obrocie środkami spożywczymi /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Wojciech Żabicki, Zbigniew Kulik.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Krajowy Związek Rewizyjny Spółdzielni "SCh" [Samopomoc Chłopska],
Data wydania 1994.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 160 s.;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 139-140.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy mikrobiologia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80799
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy toksykologia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80832
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Zatrucie pokarmowe
Określnik rzeczowy zapobieganie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 119206
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Higiena żywności.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 72586
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy przechowywanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80812
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kulik, Zbigniew
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (higiena).
9 (RLIN) 123211
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Źródło klasyfikacji lub schemat ustawienia na półkach Układ sygnatur BG URK
Koha item type Książki

No items available.