Podstawowe wymagania higieny w produkcji, przechowywaniu i obrocie środkami spożywczymi / (Record no. 75490)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01171cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2005792827 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231085217.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 051011s1994 pl f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 8386374020 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)749479729 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KIEL 010/KZ |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KIEL 010/KZ |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KIEL 010/KZ |
-- | KIEL 010/EPs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Żabicki, Wojciech. |
9 (RLIN) | 22397 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Podstawowe wymagania higieny w produkcji, przechowywaniu i obrocie środkami spożywczymi / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Wojciech Żabicki, Zbigniew Kulik. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Krajowy Związek Rewizyjny Spółdzielni "SCh" [Samopomoc Chłopska], |
Data wydania | 1994. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 160 s.; |
Wymiary | 21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 139-140. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
Określnik rzeczowy | mikrobiologia. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 80799 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
Określnik rzeczowy | toksykologia. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 80832 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Zatrucie pokarmowe |
Określnik rzeczowy | zapobieganie. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 119206 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Higiena żywności. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 72586 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
Określnik rzeczowy | przechowywanie. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 80812 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Kulik, Zbigniew |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne | (higiena). |
9 (RLIN) | 123211 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Źródło klasyfikacji lub schemat ustawienia na półkach | Układ sygnatur BG URK |
Koha item type | Książki |
No items available.