Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Podstawowe wymagania higieny w produkcji, przechowywaniu i obrocie środkami spożywczymi / Wojciech Żabicki, Zbigniew Kulik.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Krajowy Związek Rewizyjny Spółdzielni "SCh" [Samopomoc Chłopska], 1994.Opis: 160 s.; 21 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8386374020
Tematy:
Brak egzemplarzy dla tego rekordu

Bibliogr. s. 139-140.

Kulik, Zbigniew
  • Obszar działalności: Higiena.
  • VIAF ID: 102180476