Baner ze zdjęciem biblioteki

Żywnościowe produkty tradycyjne i regionalne jako kulturowy walor turystyczny Podkarpacia : (Record no. 76239)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01530naa a2200241 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003727327
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231102041.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 160613s2015 pl a g |100 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)953160073
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw TARN 010/DP
Instytucja, która wprowadziła rekord TARN 010/DP
Instytucja, która zmodyfikowała rekord TARN 010/MT
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Stokłosa, Łukasz.
9 (RLIN) 124694
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Żywnościowe produkty tradycyjne i regionalne jako kulturowy walor turystyczny Podkarpacia :
Ciąg dalszy tytułu analiza na przykładzie dziedzictwa kulinarnego powiatu łańcuckiego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Łukasz Stokłosa, Jan Krupa.
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Traditional and regional food products as a cultural value of Podkarpackie Province :
Ciąg dalszy tytułu the analysis of the example of Łańcut District’s culinary heritage
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tyt. nagł.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 414-415.
520 8# - ADNOTACJA WYJAŚNIAJĄCA LUB ANALIZA WSKAZUJĄCA
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca Zakres i treść: położenie i walory powiatu łańcuckiego, dziedzictwo kulinarne powiatu łańcuckiego, formy promocji dziedzictwa kulturowego w powiecie łańcuckim, wyniki badań - wywiady z wytwórcami produktów regionalnych i tradycyjnych, zainteresowanie punktów gastronomicznych produktami regionalnymi na podstawie przeprowadzonych wywiadów, wnioski z przeprowadzonych badań.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Krupa, Jan.
9 (RLIN) 21898
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnam
Tytuł Kreowanie przedsiębiorczości w turystyce na terenach wiejskich oraz ochrona środowiska i dziedzictwa kulturowego
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Dynów : Związek Gmin Turystycznych Pogórza Dynowskiego, 2015
Zakres powiązania S. 393-415
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788393469611
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx003473125
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział

No items available.