Zarys biochemii i technologii słodowania / (Record no. 76632)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01038caa a2200217 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx004180433 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231091109.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 171121s1997 pl a |000 0 pol c |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)1014044187 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | TARN 010/DP |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | TARN 010/DP |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | TARN 010/DP |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Piasecki, Michał |
| Daty biograficzne | (1937-?). |
| 9 (RLIN) | 10952 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Zarys biochemii i technologii słodowania / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Michał Piasecki, Paweł Kwiatkowski, Henryk Gąsiorowski. |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Tyt. nagł. |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 222. |
| 520 8# - ADNOTACJA WYJAŚNIAJĄCA LUB ANALIZA WSKAZUJĄCA | |
| Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca | Zakres i treść: biochemia słodowania, procesy fizjologiczne w czasie słodowania, technologia słodowania, parametry jakościowe słodu dla celów browarnych, słody i ich wykorzystanie poza browarem. |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Kwiatkowski, Paweł |
| Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne | (nauki rolnicze). |
| 9 (RLIN) | 124936 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Gąsiorowski, Henryk |
| Daty biograficzne | (1922-2009). |
| 9 (RLIN) | 4968 |
| 773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
| Podpole kontrolne | nnam |
| Tytuł | Jęczmień : chemia i technologia : [praca zbiorowa] |
| Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Poznań : Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 1997 |
| Zakres powiązania | S. 193-222 |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 8309016859 |
| Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)zz2006985920 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Artykuł/Rozdział |
No items available.
