Baner ze zdjęciem biblioteki

Zarys biochemii i technologii słodowania / Michał Piasecki, Paweł Kwiatkowski, Henryk Gąsiorowski.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleNUKAT: xx004180433Inne nry kontrolne: (OCoLC)1014044187 In: Jęczmień : chemia i technologia : [praca zbiorowa]. Poznań : Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 1997. S. 193-222Summary: Zakres i treść: biochemia słodowania, procesy fizjologiczne w czasie słodowania, technologia słodowania, parametry jakościowe słodu dla celów browarnych, słody i ich wykorzystanie poza browarem.
No physical items for this record

Tyt. nagł.

Bibliogr. s. 222.

Zakres i treść: biochemia słodowania, procesy fizjologiczne w czasie słodowania, technologia słodowania, parametry jakościowe słodu dla celów browarnych, słody i ich wykorzystanie poza browarem.

Kwiatkowski, Paweł
Gąsiorowski, Henryk
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Zboża.
  • VIAF ID: 166956975
  • ISNI ID: 0000000369740894
  • Place of death: Poznań (Polska).