Wybrane czynniki kształtowania jakości usług gastronomicznych w opinii konsumentów = (Record no. 76775)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01133naa a2200253 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx004413285 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231114719.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 180917s2013 pl a |100 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1055647828 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | TARN 010/DP |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | TARN 010/DP |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | TARN 010/WJ |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU | |
Język tekstu | pol |
Język streszczeń | eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Tul-Krzyszczuk, Agnieszka. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 37988 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Wybrane czynniki kształtowania jakości usług gastronomicznych w opinii konsumentów = |
Ciąg dalszy tytułu | Selected factors shaping the quality of catering services / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Beata Bilska, Małgorzata Cholewa. |
246 31 - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | Selected factors shaping the quality of catering services |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Tytuł nagłówkowy. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Zawiera ilustrację. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia na stronach 206-207. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA | |
Uwaga dotycząca języka | Streszczenie angielskie. |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Bilska, Beata |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne | (technologia żywności). |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 39372 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Cholewa, Małgorzata. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 125027 |
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
Podpole kontrolne | nnam |
Tytuł | Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania |
Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 |
Zakres powiązania | Strony 197-207 |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788375835465 |
Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)xx003081275 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Artykuł/Rozdział |
No items available.